Árak Nyitvatartás Voucher Balance

Oktatói együttműködések

Gyógytornász gyakorlati képzés

A Balance Medical Center  a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karon tanuló gyógytornász hallgatók számára gyakorlati képzőhelyként működik.

Az együttműködési megállapodás a gyógytornász hallgatók és a rekreáció és életmód szak hallgatók helyszíni képzésén kívül a szakmai oktatásra is kiterjed, mely az elméleti modulokhoz igazodik.

A hallgatók a negyedik szemesztertől az elektro- balneo- hidroterápia tantárgy mozgásszervi betegvizsgálatát, gyógymasszázst valamint klinikai specifikus gyógytorna ismeret gyakorlati tanulmányait folytatják a centrumban.

A képzés keretében, a klasszikus gyógytornász ismeretek mellett olyan új módszerek is bemutatásra kerülnek, mint a hiperbár oxigénterápia, melyet a Balance Medical Center egyedülálló módon integrál mozgásszervi rehabilitációs klinikai munkájába. 

Oktatásra kerülnek továbbá olyan speciális terápiás módszerek is, mint a krio-kamra, az antigravitációs futópad alkalmazása vagy a lökéshullám terápia.

A korszerű környezetben történő gyakorlati képzés mellett a hallgatóknak alkalmuk van kutatáshoz, tudományos diákköri munkához is csatlakozni.

Linkek:

Korszerű környezetben gyakorlatozhatnak a gyógytornász hallgatók, együttműködés a Balance Medical Center  a Pécsi TudományegyetemEgészségtudományi Kara között

Új együttműködés segíti a zalai egészségügyi képzést

Egyetemi szintű gyógytornászképzés a lenti Balance Medical Centerben

Újabb egyetemmel működik együtt a lenti Balance Medical Center


Rehabiltációs terapeuta

Gyógymasszőr és fizikoterápiás asszisztens gyakorlati képzés

A Balance Medical Center, duális képzés keretében akreditált gyakorlati képzőhelyként,  lehetőséget biztosít az Egészségügy ágazati képzés keretei közt indított  rehabilitációs terapeuta, gyógymasszőr  és fizikoterápiás asszisztens hallgatók szakmai oktatására.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás