Árak Nyitvatartás Voucher Balance

Gyakori kérdések

Nem kell beutaló, érdeklődni vagy konzultációra a +36 20 325 8535 és a +36 20 778 5943 telefonszámokon vagy hbot@balancemedical.hu email címen lehet.

Igen van, a +36 20 325 8535 és a +36 20 778 5943 telefonszámokon vagy hbot@balancemedical.hu email címen tud jelentkezni. Megbeszélünk Önnel egy megfelelő időpontot és Zoom, Messenger, Viber, stb. alkalmazásokon keresztül, virtuális orvosi konzultációt végzünk, mely tartalmában nem különbözik az élő konzultációtól.  Betegtájékoztatás, adatvédelmi nyilatkozat kerülnek elküldésre, vizsgáljuk az alkalmasságot, részletes kórelőzményt veszünk fel, terápiás javaslat születik, megbeszéljük a kezelés részleteit is.

Nincs NEAK támogatás a hiperbár oxigénterápiás kezelésen, a betegnek kell a kezelés díját rendnezni. A „Gyógyhelyünk, Lenti” közalapítvány hivatott támogatni a HBOT kezelések költségeit, ezért mindent megteszünk, hogy támogatásokat gyűjtsünk rá. Számlaszáma: OTP 11749022-20039390-00000000

A klausztrofóbia részleges kizáró ok lehet a hiperbár oxigénterápiás kezelésen való részvételben, hiszen a kamra tere zárt, a kezelés ideje alatt 2.5 atmoszféra túlnyomás van, a kamrateret csak a zsilipkamrán keresztül lehet elhagyni. Számít az a HBOT indikáció erőssége és a klausztrofóbia nagysága és jellege is. Mindazonáltal kognitív terápiás technikákat használva, kellő indikáció esetén mindent megteszünk, hogy a klausztrofóbia uralható legyen és a szükséges kezelést el tudjuk végezni. Több klausztrofóbiával küzdő páciens vett már részt terápián indokolt esetben.

Maximum 1 héttel, de minimum 1-2 nappal előbb jelezze időpont foglalási szándékát. Személyesen, telefonon és e-mailben tud időpontot kérni.

Érvényes TAJ jogviszony és orvos által kiállított kezelőlap és vény.

Igénybe kívánt venni kezelések  (maximum 4 fajta) A következő szöveg: „Tisztelt Gyógyvíz-Medicina Bt. Lenti!”, A személyes adatok hiánytalan megléte.

Háziorvosi beutalást követően reumatológus, ortopéd és traumatológus szakorvos írhatja fel.

A NEAK támogatott kezelések igénybevételekor igen. Tömegközlekedési eszközre helyben tudunk kiállítani igazolást. Személygépjárművel való közlekedés esetén a kezelést kiíró orvostól kell kérni az igazolást.

Nem, intézményünkben minimális összegű önerő fizetése szükséges.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás