Árak Nyitvatartás Voucher Balance

Gyógyhelyünk Lenti Egészségturisztikai Közalapítvány

Gyógyhelyünk Lenti Egészségturisztikai Közalapítvány fő célja, hogy támogatásával segítse a Balance Medical Center működését, hozzájáruljon gyógyítási eredmények felmutatásához. A betegellátás támogatásával csökkenti a betegekre háruló költségeket, hogy minél többen tudják igénybe venni a hiperbárikus oxigénterápiát.

A hiperbárikus - vagy túlnyomásos - oxigénkezelés az orvostudomány magasan specializált ága. Medicinális felhasználása és elterjedése a múlt század 60-as éveire tehető, azóta alkalmazott, kutatott, fejlesztett tudományág, jelentős szakmai háttérrel. Mivel egyelőre nem NEAK támogatott terápiás eljárás, ezért a betegekre költségteher hárul. 

A kezelés lényege, hogy magas nyomáson légzett 100% oxigén extra mennyiségben oldódik a vérplazmában és a többi testfolyadékban, a keringéssel minden szövetbe eljut átmeneti hiperoxiát eredményezve. Általában komplex kezelési terv részeként használható. További előnye, hogy non-invazív, fájdalommentes terápia. 

Javallatai közé tartozik többek közt a nem gyógyuló seb/fekély, csontgyulladás, stroke utáni állapot rehabilitáció, post-covid szindróma, diabéteszes lábon nem gyógyuló seb, besugárzás utáni lágyrész vagy szövetkárosodás, sebgyógyulás gyorsítás, akut hallásvesztés vagy fülzúgás, akut retina ér elzáródás, égés- vagy fagyásbetegség, műtét utáni felépülés, Lyme betegség, csonttörés gyógyulás gyorsítás, szövődményes fogászati beavatkozások, combfej elhalás, agyrázkódás. 

Kérjük adója 1%-val segítse az alapítvány munkáját és a rászoruló páciensek terápiához jutását. A nyomtatványon az alapítvány adószámát kell feltüntetni:  18966125-1-20

Az Alapítvány nyilvántartási száma: 20-01-0000911

Támogatás utalás: OTP bank 11749022-20039390-00000000

Adó 1%-ről történő rendelkezés útmutató:

https://nav.gov.hu/ado/szja1_1/11-os-rendelkezes-2024-ben

Adományozási szerződés


Támogatóink

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról és híreinkről

Feliratkozás